Appartement verduurzamen? Kom naar de informatieavond en win een QuickScan!

Op dinsdagavond 23 april organiseert de gemeente een informatieavond over het verduurzamen van appartementen bij De Spreng in Oude Wetering. Bent u bewoner van een appartement of een vve-bestuurder? Dan bent u van harte welkom! Er zijn twee experts aanwezig waarmee we het gaan hebben over het verduurzamen van appartementen en de financiering ervan. De VvE energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds komt aan bod. Tot slot worden er twee QuickScans weggegeven!

Presentaties VvE 2050 en het Nationaal Warmtefonds

Experts Hans de Ridder, co-founder van VvE 2050, en Fiona Hamberg van het Nationaal Warmtefonds, delen hun kennis over het verduurzamen van appartementen. Hans begeleidt vve’s bij het verduurzamen en gaat in op wat de beste stappen zijn om te verduurzamen, wat deze kosten en opleveren. Fiona, accountmanager van het Nationaal Warmtefonds, zal ingaan op de financiering van de verduurzamingsmaatregelen. Zij vertelt over de VvE energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds als één van de financiële instrumenten.

Maak kans op gratis QuickScan

Onder de aanwezige vve’s worden twee QuickScans van VvE 2050 verloot. Een QuickScan geeft u als vve inzicht in de energetische situatie van het gebouw en welke mogelijke duurzame maatregelen u kunt treffen om het complex te verbeteren en verduurzamen. De twee winnende vve’s worden in het proces gevolgd. De stappen die worden gezet zijn terug te vinden op de website van de gemeente.

Zo meld u zich aan

Meld u aan door een mail te sturen naar: duurzaam@kaagenbraassem.nl, o.v.v. de vve waar u woont/lid van bent. De avond is voor iedereen die lid is van een vve, dus niet enkel voor bestuurders van een vve. Tijdens de avond is er genoeg ruimte voor persoonlijke vragen en na afloop van de presentaties treedt de gemeente graag met u in contact om informatie op te halen over hoe zij samen met u stappen kunnen zetten. 

Aanvang en locatie

  • Informatieavond verduurzamen appartement: 23 april
  • Aanvang: 19:00 uur
  • Locatie: De Spreng, Kerkstraat 50 in Oude Wetering

Sfeerbeeld van zonnepanelen