Stacey Bouwman nieuwe directeur van gemeente Kaag en Braassem

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kaag en Braassem heeft besloten om Stacey Bouwman per 1 maart 2024 te benoemen tot de directeur van de gemeente Kaag en Braassem. Hij is op dit moment afdelingshoofd Dienstverlening.

In het achterliggend jaar is het proces van organisatieontwikkeling krachtig doorgezet. Het college is blij met zijn benoeming en ziet in Bouwman een betrokken en resultaatgerichte directeur die zich in gaat zetten voor de opgaven van Kaag en Braassem. Hij heeft veel management ervaring en zal zijn kennis en ervaring blijven inzetten voor onze gemeente.

Met de benoeming van Bouwman is de twee hoofdige directie compleet. Eerder werd Hans Démoed benoemd als gemeentesecretaris. Samen vormen zij de directie van de gemeente. Na het vertrek van de gemeentesecretaris/algemeen directeur in maart 2023 is er
geen directe vervanging gekomen, maar is de positie intern ingevuld. In de achterliggende periode heeft het college besloten tot de invoering van een directiemodel, dat bestaat uit een tweehoofdige directie. Het college is blij dat zij samen nu leiding kunnen geven aan de organisatie.

Samenwerking en verbinding

Stacey Bouwman is blij met zijn aanstelling in de gemeente waar hij in verschillende functies heeft gewerkt. “Het in mij gestelde vertrouwen door het college vervult mij met erg veel trots, eer en dankbaarheid. Vanuit deze nieuwe rol ben ik dan ook vastberaden om voor onze inwoners in samenwerking met gemeenteraad, bestuur en alle collega’s van de ambtelijke organisatie, de doelstellingen uit ons raadsakkoord te realiseren. Kaag en Braassem beschikt over alle benodigde kwaliteiten in mensen om deze mogelijk te maken en daarmee gaan wij “Samen bouwen aan de toekomst van onze dorpen.”

Foto van Stacey Bouwman in de trouwzaal, met een foto van de koning en koningin op de achtergrond.