Inloopbijeenkomst Nieuwbouwplan Straathof Rijpwetering

De locatie Straathof aan het oosten van de Blijversweg en (gedeeltelijk) ten noorden van de Buitenweg in Rijpwetering is een plan in ontwikkeling voor 30 nieuwbouwwoningen.

Het plan ‘Straathof’ bestaat uit 30 woningen, waarvan 21 koopwoningen en 9 sociale huurwoningen. Het bestaat uit sociale rijwoningen, betaalbare koop rijwoningen, middencategorie rijwoningen, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. Het ontwerp van de woningen en de openbare inrichting wordt nog uitgewerkt.

Inloopbijeenkomst

Op woensdag 17 januari organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst over de ontwikkeling van de Straathof. De bijeenkomst vindt plaats in Plein 13 aan de Pastoor van der Plaatstraat 13a in Rijpwetering. Tijdens deze bijeenkomst volgt u een route langs panelen met impressies van, en informatie over de woningen, openbare ruimte, parkeren, (bouw)routing en de planning. Thunnissen en de architect zijn aanwezig om het plan toe te lichten en uw vragen te beantwoorden. Ook zijn we benieuwd naar uw wensen op het gebied van de architectuur. Er zullen meerdere stijlen worden gepresenteerd.  

U kunt op elk tijdstip tussen 18.00 en 20.00 uur binnenlopen (vooraf aanmelden is niet nodig).

Meer informatie

Vragen kunt u stellen via het contactformulier op onze website. Wilt u op de hoogte blijven, dan kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief op de projecten. Deze en meer informatie is te vinden op de projectwebsite van Straathof Rijpwetering.