26 juni: presentatie ideeën over de Gezonde Buurt in Leimuiden

In Leimuiden werken we samen met bewoners en sportverengingen aan een Gezonde Buurt. Dit is een plek waar kinderen creatief kunnen spelen, waar bewoners elkaar ontmoeten en waar ruimte is voor natuur en spel.

Afgelopen maanden hebben we de wensen van jong en oud opgehaald

Dit hebben we op verschillende momenten gedaan. Het ging vooral over wensen rondom natuur, ontmoeten en bewegen. Zo veel mogelijk wensen en ideeën zijn in een plan opgenomen. Op 26 juni tussen 16.00 en 20.00 uur laten we de plannen graag aan u zien en is er op het sportterrein weer van alles te beleven.

Er worden die middag verschillende sport-, spel- en natuuractiviteiten georganiseerd. Er is een luchtkussen voor de kinderen. Je kunt 's avonds mee-eten en om 18.00 uur kunt u op een groot scherm de EK-wedstrijd tussen Oekraïne en België bekijken.

Er zijn veel ideeën die we presenteren

Het sportterrein wordt openbaar toegankelijk en heeft voor iedereen iets te bieden: avontuurlijk klimmen, klauteren en hutten bouwen tussen de bomen voor oudere kinderen, een speeltuin voor jonge kinderen en beweegtoestellen voor ouderen. Aangrenzend aan het sportcomplex wordt ook aan een honden uitlaatstrook gedacht. Ook op andere plekken in Leimuiden zijn plannen om ontmoeten en groen meer mogelijk te maken.

Meer informatie

Meer informatie over Gezonde Buurten, het programma maar ook online je mening achterlaten over de plannen, vindt u op deze webpagina op onze website.