Klussenteam

Het Klussenteam is onderdeel van Stichting Platform Gehandicaptenbeleid Kaag en Braassem. Het team doet kleine klusjes in en rond het huis om de leef- en woonomstandigheden van gehandicapten of bejaarden te veraangenamen.

Voorwaarden

De werkzaamheden die u kunt aanmelden moeten kleine klussen zijn. Bijvoorbeeld een klus in en rond het huis. Maar ook naai- of verstelwerk, het oplossen van probleempjes met uw PC of het invullen van belastingformulieren.

De Infolijn sluit elke dag om 11.00 uur. Daarna belt één van de vrijwilligers uw klusje door naar de coördinator van het Klussenteam. Deze neemt vervolgens contact met u op en laat u weten wie van het Klussenteam bij u langskomt en hoe laat.

Melding doen

Een klusje aanmelden kan iedere werkdag tussen 09.00 en 11.00 uur.

Bel met de Infolijn van het dienstencentrum Jacobus aan de Saskia van Uijlenburchlaan in Oude Wetering: tel. 071 331 79 67.

Kosten

Het aanbieden van een klusje kost u slechts € 2,50, exclusief de benodigde materiaalkosten.

Dit geld wordt door de SPB benut voor onderhoud en eventuele aanschaf van het benodigde gereedschap. Mocht u een uitbundiger blijk van waardering willen schenken, dan mag u dat bedrag naar eigen inzicht natuurlijk verhogen.