Welzijn op recept

Heeft u last van lichamelijke of psychische klachten en wilt u hier iets aan veranderen, maar weet u niet waar te beginnen? Wilt u iets actiefs doen of andere mensen ontmoeten, maar weet u niet wat bij u past? Dan is Welzijn op Recept wellicht iets voor u.

Welzijn op recept is een gezamenlijk project van de Driemaster en huisartsenpraktijken in Kaag en Braassem. De huisarts kan u doorverwijzen naar een welzijnscoach van de Driemaster. Gezamenlijk gaat u op zoek naar een activiteit die past bij uw interesses en mogelijkheden en aansluit bij uw wensen. Bijvoorbeeld een culturele of sportieve activiteit, iets in de natuur of vrijwilligerswerk bij u in de buurt. Dit kan u helpen om u beter te gaan voelen. Als u dat fijn vindt, kan de welzijnscoach u in het begin ook begeleiden naar een activiteit.

De huisarts kan u verwijzen naar Welzijn op Recept. Binnen 5 dagen zal de welzijnscoach contact met u opnemen voor een afspraak. Dit kan bij u thuis of bij de Driemaster. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@welzijnoprecept.nu of bellen naar 06 18 24 91 59. Meer informatie over Welzijn op recept kunt u ook vinden op de website van De Driemaster.