Proclaimer

Informatie op deze website is gevrijwaard van voorbehoud.

U heeft recht op betrouwbare juiste, volledige en actuele informatie en de gemeente doet er alles aan om u via de website deze informatie te verstrekken. 

Actuele informatie

De gemeente biedt zoveel mogelijk informatie die nu geldig is. Verouderde informatie wordt verwijderd. Oude informatie vindt u terug in de gearchiveerde website. Hiermee voldoet de gemeente aan de Archiefwet. Komt u informatie tegen die niet (meer) correct is of heeft u vragen, dan kunt dat doorgeven via ons contactformulier.  Alle informatie die u ons verstrekt behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacyverklaring

Verwijzingen naar andere websites

Op onze website linken wij voor meer informatie ook naar andere websites. Het auteursrecht van informatie op websites buiten kaagenbraassem.nl, ligt bij die andere websites. Dus bij de eigenaar van de betreffende pagina's danwel bij de eigenaar van de op deze pagina's weergegeven handelsmerken, logo's, etcetera. De gemeente is niet verantwoordelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie; deze verantwoordelijkheid ligt bij de eigenaren van die andere websites.